Skip to content

Andrei Belciug: Bilet special pe tenis. Joc in Cota 2.88

Salutări! Rezultate șocante în primele două tururi de la Paris, mai ales pe tabloul feminin, unde 7 jucătoare din top 10 au fost deja eliminate. După cum se joacă, probabil că în finală Swiatek (care pare de neoprit) va întâlni o jucătoare venită din calificări. De aceea, îmi voi îndrepta atenția doar către masculin, pentru că acolo se mai respectă cât de cât calculele hârtiei.

Carlos Alcaraz continuă seria incredibilă de victorii. In turul 2 a trecut cu mari emoții de compatriotul Ramos-Vinolas după ce a fost condus cu 2-1 la seturi și apoi cu 3-0 în setul decisiv, dar a arătat tărie de caracter și a întors rezultatul. In prima rundă trecuse în minimum de seturi de Londero. Anul trecut a fost eliminat în această rundă, dar atunci nu era la nivelul de acum, când este favorit cu aproape oricine. 

POȚI CÂȘTIGA 250 RON ÎNTR-O SINGUR MÂNĂ. JOACĂ 110 ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUX. ÎNREGISTREAZĂ-TE ASTĂZI PE LASVEGAS.RO

Adversarul său din turul 3 va fi Sebastian Korda, un alt tânăr promițător, locul 30 ATP. Are un sezon decent, joacă bine în meciurile cu adversari bine cotați. I-a dat mari bătăi de cap lui Nadal la Indian Wells, apoi pe zgură l-a învins pe Alcaraz în turul 2 la Monte Carlo, într-un meci cu două tie-break-uri și set decisiv. Acea victorie cu siguranță îi va da un impuls moral pentru întâlnirea de vineri, aspect important în ecuația jocului, pentru că restul detaliilor sunt în favoarea spaliolului. Alcaraz a arătat în ultimul meci că nu are nevoie neapărat să câștige toate seturile pentru a fi în control, iar Korda are destulă calitate încât să câștige 1 din 3 seturi.

Numărul 2 ATP, Daniil Medvedev, a avansat în turul 3 la Roland Garros, după o victorie netă în fața lui Djere, acesta din urmă jucator excelent pe zgură, iar rusul nu era văzut ca mare favorit cu cote de 1.01, cum vedem la Djokovic sau Nadal. Pare că este capabil să joace tenis de calitate și pe zgură. Are și puncte de apărat, anul trecut a ajuns în sferturi. 

Kecmanovic a intrat greu în meciul cu Bublik în care a fost condus 1-0 la seturi si 3-0 în setul 2. Bublik apoi a picat fizic și juca parcă într-un meci demonstrativ, cu vreo 6 serve pe sub mână într-un singur game. Per total în acest meci Kecmanovic nu a impresionat, dar are un sezon foarte bun, moralul îl are ridicat. Totuși, nu se descurcă foate bine cu jucătorii de top și eu sper că va face la fel și acum. 

Cu Djere, Medvedev avea cotă 1.40, dar am fost reținut în a o juca, iar acum are cu Kecmanovic, jucător similar din punct de vedere a calității. De acestă dată, cota de 1.60 pe victoria numărului 2 mondial este destul de mare și o voi paria. Meciul se va juca vineri sau sâmbătă, când vor decide organizatorii să-l programeze într-un final.

Cotele sunt luate de pe Lasvegas.ro

FĂRĂ DEPUNERE! 111 ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUX. E ȘANSA TA. TREBUIE DOAR SĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK.

Biletul în Cotă 2.85:
Sebastian Korda – Carlos Alcaraz- peste 3.5 seturi, cota 1.80
Miomir Kecmanovic – Daniil Medvedev- 2, cota 1.60

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE