Skip to content

Andrei Belciug a ales o nouă nebunie de COTĂ 2 pentru Biletul Betfair Exchange. O poate bifa pe a 7-a din ultimele 8 propuse

Salutări! Ieri mi-am păstrat bilanțul de 100% la cotele de 2 jucate pe sub 2.5 goluri. Astăzi nu am mai jucat „under”, dar în schimb am pariat că va primi gol echipa lui Jose Mourinho. Multe dintre pariurile alese de mine luna aceasta nu păreau să aibă sens, dar totuși sunt pe un plus considerabil, așa că nu voi schimba strategia.

Bilanț cota 2 în februarie: 9W – 5L
Bilanț cota 2 în ianuarie: 14W – 11L

EXCLUSIV! PARIU GRATUIT DE 150 RON LA BETFAIR EXCHANGE. TREBUIE DOAR SĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Beneficii de a juca la Betfair Exchange:

  • Nu ești restricționat la câștig
  • Poți paria și că un eveniment nu se va întâmpla
  • Pariezi împotriva altor pariori

Voi paria pe AS Roma – Hellas Verona din etapa a 23-a din Serie A. Roma vine după înfrângerea cu 1-0 de la Salzburg, în play-off-ul pentru optimile Europa League. Peste 4 zile va avea returul pe „Olimpico” și poate că jucătorii vor avea măcar puțin gândul la acel meci, plus că ar trebui să fie mai obosiți decât adversarii. Pe Mourinho evident că îl interesează cel puțin la fel de mult meciul de astă seară și va încerca să câștige cu un clasic 1-0, 2-0, dar eu cred că va avea o surpriză. Forma de moment a echipei nu este deloc bună, cu o singură victorie în ultimele 5 meciuri oficiale. Spinazzola va lipsi. Dybala este incert.

Echipa probabilă Roma:
Rui Patricio – Smalling, Ibanez, Mancini – Matic, Cristante, Zalewski, Celik – Pellegrini, El Shaarawy – Abraham

Verona este una dintre echipele italiene care mi-au plăcut cel mai mult în 2023. Dacă ne uităm pe ultimele 4 meciuri, este neînvinsă. Doar viitoarea campioană Napoli se mai poate lăuda cu această performanță. A pierdut un singur meci în acest an, contra lui Inter. Este pe locul 18 și mai are doar două puncte de recuperat față de Spezia pentru a scăpa de locurile retrogradabile. Să nu ne păcălească poziția din clasament; Verona este o echipă mai mult decât decentă care a avut o serie de 10 înfrângeri consecutive și a ajuns pe ultimul loc. Acum că și-a revenit, poate pune probleme oricui. Faraoni, Veloso, Hrustic și Thomas Henry sunt accidentați.

Echipa probabilă Verona:
Montipo – Hien, Magnani, Coppola – Tameze, Duda, Doig, Depaoli – Lazovic, Ngonge – Gaich

AS Roma nu a avut mai deloc meciuri ușoare contra Veronei și nu cred că va fi diferit acum. Meciul din tur s-a încheiat 3-1 pentru romani, dar au reușit golurile 2 și 3 în minutele de final cu om în plus. Chiar dacă de obicei păstrează poarta intactă, mai ales acasă, acum simt că nu va mai fi așa. 

AM INVESTIT 200 RON PE ACEST BILET. O POȚI FACE ȘI TU, IAR DACĂ BILETUL ESTE PIERZĂTOR, PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI. DOAR PRIN ACEST LINK

Biletul este jucat la Betfair Exchange

Pontul lui Andrei Belciug:
Roma – Verona- ambele marchează, cota 2.30

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE