Biletul Zilei

Andrei are încredere în acest bilet. Cota 5 pe Nations League

Salutări! In ultima vreme aproape numai biletele pe tenis mă mențin pe linia de plutire, dar astăzi simt că sparg gheața pe Liga Națiunilor. Am pregătit 3 ponturi logice zic eu, cu care vreau să îmi înmulțesc investiția de 5 ori.

Turcia se deplasează în Luxemburg în etapa a 3-a din Liga C a Nations League. Nu-și are locul la acel nivel și probabil va promova la loc în Liga B la terminarea grupei. A ratat șansa de a se califica la Mondialul din iarnă, fiind eliminată de Portugalia în semifinalele barajului, scor 2-1, după ce Yilmaz a ratat penalty pe final. Cu siguranță turcii încă au coșmaruri cu acel meci, mai ales că ar fi întâlnit Macedonia de Nord în finală și ar fi fost favoriți la calificare. In noul sezon, nu mai au de gând să facă pași greșiți, par bine motivați să zdrobească toți adversarii din grupă. 4-0 acasă cu Feroe și 6-0 în Lituania sunt scorurile cu care s-au impus în fața mult mai slabelor adversare. Luxemburg e cam pe la nivelul Insulelor Feroe, dar ținând cont că i-a învins pe aceștia în ultima etapa, 1-0 în deplasare, poate că e la un nivel puțin mai ridicat. A câștigat și în prima rundă cu Lituania, 2-0. Așadar, Turcia și Luxemburg, ambele cu 6 puncte după 2 meciuri. Turcii nu cred că se vor juca, vor încerca să tranșeze rapid partida, iar cota primită pentru victorie este destul de generoasă. Echipa din ducat e în formă, dar mi-e greu să cred că poate face față unei echipe rănite și mult mai valoroase. Cu toate astea, îl consider cel mai greu pariu de pe bilet.

ÎNREGISTREAZĂ-TE PRIN ACEST LINK ȘI ÎNCEARCĂ-ȚI NOROCUL! AI 111 ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUX.

Avem parte și un derby ex-iugolav în această etapă. Muntenegru a pierdut în Finlanda în etapa a doua, n-a reușit să continue jocul bun prestat cu România. Bosnia a scos un egal miraculos în Finlanda în prima etapă, în minutul 90+3, iar apoi a câștigat la Zenica cu România. Muntenegru pare mai stăpână pe sine când joacă acasă și joacă un fotbal mai ofensiv. Bosnia nu pare a fi implicată 100% în această competiție, ca mai toate naționalele de altfel. Au fost dominați pe teren propriu de români în prima repriză, clar nu este o echipă de speriat. Cotele o indică ușor favorită, însă muntenegrenii cu siguranță nu vor să lege două înfrângeri la rând și vor face tot posibilul să împiedice asta. Bosniecii nu sunt într-o formă impresionantă în ultimul timp, nu cred că își vor reveni așa repede, mai ales că n-are motivație. Cele două s-au mai întâlnit de 2 ori în amicale, de 2 ori a ieșit 0-0. Nu exclud să se repete povestea. Nu văd marcându-se mai mult de 2 goluri în acest meci în care ar putea ieși scântei și un joc fragmentat.

Muntenegru ne-a învins în prima etapă cu 2-0, la fel Bosnia și Herțegovina acum 3 zile, cu 1-0. Partea bună după ultimul meci e că Herțegovina încă nu e independentă și nu ne poate bate separat. In rest nu sunt prospecte încurajatoare. In mare ideea e că România e obligată să atace, are nevoie cu disperare de puncte și goluri marcate, în schimb Finlanda va sta mai mult la cutie, n-are de unde să scoată prea multe cornere. Plus că pe finlandezi nu-i deranjează să ofere cornere la ce fundași înalți au, n-ar trebui să aibă nicio problemă în a respinge centrările. Avem in alt articol avancronica mai detaliată pe acest meci, cu mult mai multe informații utile și 5 ponturi.

PRIMEȘTI 111 ROTIRI LA SIZZLING HOT DELUX FĂRĂ DEPUNERE DACĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK LA LASVEGAS.RO. TOTUL GRATUIT!

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Biletul lui Andrei Belciug în cotă 5.29:
Luxemburg – Turcia- 2 și peste 1.5 goluri, cota 1.81
Muntenegru – Bosnia- 1x și sub 3.5 goluri, cota 1.77
România – Finlanda- România va avea mai multe cornere, cota 1.65

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles