Biletul Zilei

AM PARIAT PE UN BILET ÎN COTĂ 4.54, FORMAT DOAR DIN TREI SELECȚII (Papillon)

Fiecare dintre cele trei selectii am oscilat mult daca sa le pun si la cota 2, atat de tare mi-au placut. Asa ca am decis, daca tot nu le-am pus la cota 2, sa le joc pe toate pe un bilet.

PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI PÂNĂ LA 1.500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT + 200 DE ROTIRI GRATUITE

In al treilea esalon din Suedia incepe etapa a treia, iar cele doua combatante de diseara au facut show in primele doua runde. In plus, de fiecare data cand au avut meci direct a iesit scantei. Niciunul dintre cele patru meciuri pe care le-au jucat una impotriva celeilalte nu s-a terminat fara minim trei goluri. Nu aveam cum sa nu il joc in peste 2,5.

Arka, o echipa cu traditie in Polonia, da lupte grele pentru promovarea in primul esalon. Diseara va intalni acasa o echipa pe care in deplasare a batut-o cu 5-1. Gazdele nu pot scapa victoria si nu cred ca o vor face la diferenta de doar un gol. Merg pe 1 si este 1,5 goluri.

Cosenza nu mai bate demult pe nimeni in Serie B, pe cand Benevento e acolo sus, in lupta pentru promovare. Cred ca oaspetii vor castiga diseara si chiar o sa risc pe ei, pentru ca au o cota bunicica.

Pariati mereu responsabil! Niciodata mai mult decat va permiteti sa pierdeti!

FOARTE TARE!!! SIMTE ATMOSFERA UNUI DINTRE CELE MAI MARI CASINO-URI ONLINE CU  PÂNĂ LA 1.500 DE LEI BONUS + 200 DE ROTIRI GRATUITE

Biletul pariat astazi de Papillon arata asa:
(Ora 19:00, Suedia, Division 1) Gefle vs. Taby- peste 2,5 goluri, Cota: 1.50
(Ora 19:00, Polonia, Division 1) Arka Gdynia vs. Jastrzebie- 1 & peste 1,5 goluri, Cota: 1.75
(Ora 21:00, Italia, Serie B) Cosenza vs. Benevento- 2, Cota: 1.73
Cota totala a biletului este 4.54

488 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles