Biletul Zilei

AM PARIAT PE O COTA 12! Am nevoie de sase evenimente (Papillon)

Pe langa cota 2, pe care  o puteti gasi pe site, astazi am pariat si pe un bilet in cota de aproape 12. Mie imi place si daca vreti puteti sa il jucati si voi. Sau puteti alege doar cateva dintre selectiile mele. Sau poate niciuna. 

STOP! 45+177 de Rotiri Gratuite! Primul pas este FĂRĂ DEPUNERE! Doar prin ACEST LINK

Sunt tare tare curios sa vad ce o sa fie la partida dintre Clinceni si FCSB. Se pariaza masiv pe goluri. Eu am vazut-o pe Clinceni si in meciul cu Arges si in cel cu Mioveni, ambele din acest an. Pai ilfovenii au fost dominati fantastic. Ambele meciuri au aratat ca un duel dintre o echipa de Liga 1 cu una din Liga 3 sau poate chiar din Divizia Judeteana. Am pariat logic aici, am pariat pe analiza si pe ce am vazut. In mod normal si daca vrea, FCSB-ul le da 4 fara nicio problema.

Insist sa nu jucati niciodata sume mari pe biletele mele. In pariuri nimic nu este sigur. Eu sunt un simplu parior si va arat biletele mele. 

Si niciodata sa nu mizati mai mult decat va permiteti sa pierdeti. 

PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI 45 + 177 DE ROTIRI GRATUITE ÎN DOI PAȘI. PRIMUL PAS ESTE FĂRĂ DEPUNERE

Biletul meu de astazi arata asa:
(Ora 19:55) Clinceni vs. FCSB- peste 3,5 goluri, Cota: 1.95
(Ora 21:45) Rangers vs. Hibernian- peste 2,5 goluri, Cota: 1.75
(Ora 21:45) Tottenham vs. Southampton- peste 9,5 cornere, Cota: 1.52
(Ora 21:45) Manchester City vs. Brentford- peste 2,5 goluri, Cota: 1.42
(Ora 21:45) Bristol City vs. Reading- peste 1,5 goluri, Cota: 1.25
(Ora 21:45) Bournemouth vs. Birmingham- peste 1,5 goluri, Cota: 1.28
Cota finala este 11.78

488 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles