Biletul Zilei

Am facut un bilet in cota 6 din doua meciuri! Daca nu iese, ne consolam cu 212 Rotiri Gratuite fara depunere si rulaj (Papillon)

Ieri am pierdut frumusetea de bilet in cota 11 la un singur gol! Daca batea Lituania pe Insulele Feroe eram fericit. N-a fost sa fie, dar fiindca am fost atat de aproape, azi am ales sa joc din nou si pe altceva in afara de cota 2 (care se afla deja pe site).

PROMOȚIE VERIFICATĂ! 212 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ ȘI FĂRĂ DEPUNERE. PRIN ACEST LINK

Nu stiu de unde imi vine aceasta incredere, dar simt ca Romania va castiga diseara. Asta poate ca si pentru ca am vazut nationala Finlandei si mi s-a parut extrem de subtire. Hai, baietii!

Bosnia nu isi permite nici macar un egal cu Muntenegru. Practic este cam meciul decisiv pentru castigarea grupei. Sincer, as fi dat o cota mai mare pentru 1 solist pentru acest duel, dar o joc si asa.

ATENTIE! Ati vazut aceasta promotie exclusiva? Primim 212 Rotiri Gratuite FARA depunere si FARA conditii de rulaj. Doar sa ne inregistram prin ACEST LINK

Biletul pe care am pariat astazi:
Finlanda vs. Romania- 2, Cota: 3.25
Bosnia vs. Muntenegru- 1, Cota: 1.80
Cota totala este 5.85

ASA CUM AM SCRIS MAI SUS, AICI SUNT CELE 212 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles