Skip to content

Am ales un pariu firesc în COTA 1.85 pe returul Nordsjaelland – FCSB

După un meci tur dezastruos pentru echipa lui Charalambous, o așteaptă acum un retur „de foc” în Danemarca. Deși în tur a fost egal, 0-0, cota pentru calificare a roș-albaștrilor este de 3.70.

Nordsjaelland spulberă pe toată lumea în campionatul danez, unde este vicecampioana en-titre. Numai victorii la cel puțin două goluri diferență a reușit. Meciul tur din Ghencea a fost primul al sezonului în care nu a obținut victoria. Chiar și așa, modul în care au evoluat trebuie să dea încredere jucătorilor. In weekend, a câștigat cu 5-0 la Randers. Nagalo este suspendat.

Echipa probabilă Nordsjaelland:
Andreas Hansen – Kian Hansen, Jensen-Abbew, Frese, Villadsen – Tverskov, Svensson, Diomande – Nuamah, Osman, Ingvartsen

INREGISTREAZĂ-TE ACUM LA SUPERBET ȘI PRIMEȘTI 223 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. CONDIȚII DE RULAJ 1X. DOAR PRIN ACEST LINK
FCSB și-a amânat meciul de campionat din weekend în vederea celui de astăzi. Și ea are maximum de puncte după 4 etape și este lider chiar și cu un joc în minus. Doar cu victorii și un rezultat de egalitate, nu am spune că FCSB este victimă sigură, așa cum arată cotele, însă dacă ne uităm pe desfășurarea meciului din tur, nu sunt prea multe date încurajatoare. A jucat în ultima jumătate de oră cu un om în plus și nu și-a creat nicio mare ocazie de gol. Nu a avut niciun șut pe poartă tot meciul. Să reușească mai mult în deplasare? Cam greu.

Echipa probabilă FCSB:
Târnovanu – Dawa, Chiricheș, Radunovic, Pantea – Ovidiu Popescu, Djokovic, Olaru – Coman, Tavi Popescu, Alexandru Băluță

La București, Nordsjaelland a jucat mai bine și a dominat partida până în momentul eliminării. Apoi nu au mai avut forța să atace, dar nici nu au părut în mare pericol de a primi gol. Ne bazăm pe forma excelentă a jucătorilor danezi și mergem pe victoria lor.

DOAR PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI 223 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. FĂRĂ DEPUNERE

Pontul redacției:
Nordsjaelland – FCSB- 1 și peste 1.5 goluri, Cota: 1.85

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE