Skip to content

Ajax – Liverpool în Liga Campionilor. Pariem în COTA 1.81

In a doua zi a etapei a 5-a, avem niște meciuri și mai interesante decât am avut ieri. Acesta este unul dintre ele, meci cu miză pentru ambele formații. Pariem pe șansă dublă + goluri.

Ajax Amsterdam este pe locul 3 în Grupa A, cu 3 puncte. Pe 1 este Napoli cu 12, pe 2, Liverpool cu 9 și pe 4, Rangers cu 0. Olandezii erau pe primul loc după prima etapă, câștigând cu 4-0 contra ultimei clasate, dar de atunci a pierdut toate meciurile. Napoli i-a marcat nu mai puțin de 10 goluri în două meciuri. „Lăncierii” au marcat cel puțin un gol în toate meciurile, chiar și când au pierdut la scor. Calculele pentru calificare sunt simple; trebuie să câștige cele două meciuri rămase, Liverpool să le piardă pe ambele, iar la departajare fie să aibă golaveraj mai bun decât aceasta, fie să o învingă astăzi la minim două goluri. Ihattaren, Kenneth Taylor, Rensch și Kaplan sunt accidentați.

Echipa propababilă Ajax:
Pasveer – Timber, Blind, Bassey, Sanchez – Alvarez, Berghuis, Klaasen – Tadic, Bergwijn, Brobbey

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 111 ROTIRI GRATUITE LA JOCUL HALLOWEEN. DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. FARA DEPUNERE

Liverpool trebuie să îndeplinească o formalitate, la prima vedere. Are nevoie de un punct din două meciuri, acesta sau cel de acasă cu Napoli. A început grupa cu o înfrângere 4-1 la Napoli, apoi a câștigat următoarele 3 meciuri. In ultimul meci a învins-o pe Rangers la ea acasă cu 7-1. „Cormoranii” au mai probleme în campionat și în mod normal vor încerca să tranșeze calificarea încă de astăzi, pentru a se putea focusa pe campionat și ultima etapă să nu mai conteze. Arthur, Matip, Diaz, Jota, Keita și Chamberlain sunt indisponibili.

Echipa probabilă Liverpool:
Alisson – van Dijk, Joe Gomez, Robertson, Alexander Arnold – Fabinho, Curtis, Carvalho, Elliott – Salah, FIrmino

Ajax în campionat marchează pe bandă rulată. Marchează și în Champions League, doar că adversarii o fac mai des. Fiind pe teren propriu și câutând cu disperare să revină în lipta pentru calificare, este greu de crezut că nu va marca, iar Liverpool deși nu trece prin cele mai bune momente, ar trebui să fie capabilă de marcheze și ea de câteva ori.

111 ROTIRI GRATUITE + 25 RON PARIU GRATUIT TE ASTEAPTA ACUM. TREBUIE DOAR SA ITI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Ajax – Liverpool- X2 și ambele marchează, Cota: 1.81

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE