Biletul Zilei

A FOST MAGISTRAL ÎN WEEKEND. FLORIN VINTILĂ ÎNCEPE SĂPTĂMÂNA ÎN COTĂ 10

Comunitate. Salutare. L-ati urmarit pe Florin Vintila in Comunitatea Doru Craciun? (facebook). A fost absolut genial in weekend. Ce bilete a putut bifa! Incredibil asa ceva. Ce castiguri! 

Sa speram ca seria castigatoare continua si in start de saptamana. Florin a jucat astazi fara prea mare presiune. Un bilet in Cota 10 este suficient pentru o zi de luni. 

E un fular mai scurt. O esarfa. Sunt 9 meciuri pe bilet. Primul eveniment incepe la ora 17.30. 

Florin tinteste un castig de 3.483 RON.

ATENTIE! Puteti juca GRATIS acest bilet si fara depunere. Aveti 49 de RON pe Sport si 199 de rotiri gratuite la Superbet daca va INREGISTRATI prin acest LINK.

Florin a schimbat strategia, iar in weekend s-a dovedit a fi reteta castigatoare. 

Prietenul nostru a inceput sa joace exclusiv pe goluri. Pe fiecare eveniment joaca minim 2 goluri in meci. Pe un singur meci a folosit pariul de tip 3+. Astazi a jucat pentru o Cota totala de 10. Florin a investit 300 RON pe acest bilet. ATENTIE! Nu trebuie nimeni sa joace in aceeasi suma. Nu exista persoana care sa poata castiga la pariuri in fiecare zi. Niciodata nu se poate intampla asa ceva.

Nu uitati ca noi NU suntem tipsteri. Noi doar va prezentam biletele jucate de noi. 

Pariati responsabil! 

Pariaza GRATIS biletul lui Florin Vintila. Inregistreaza-te la SUPERBET prin acest link si ai 49 de RON pe Sport si 199 de rotiri Gratuite. FARA DEPUNERE

Biletul jucat de Florin Vintila
Pirin B. – Lok. Sofia. – peste 1.5 goluri, Cota: 1.30
Goztepespor – Galatasaray – peste 1.5 goluri, Cota: 1.30
Wisla C. – G.Leczna – intre 2-6 goluri Cota: 1.25
Randers – Viborg – este 1.5 goluri, Cota: 1.25
Cagliari – Napoli – peste 1.5 goluri, Cota: 1.25
Alkmaar – Breda – intre 2-6 goluri, Cota: 1.25
Ajax Tin – Almere – peste 2.5 goluri, Cota: 1.48
Bradford – Leamington – peste 1.5 goluri, Cota: 1.28
Bologna – Spezia – peste 1.5 goluri, Cota: 1.30
MIZA: 300 RON
COTA TOTALA: 10.16

CASTIG POTENTIAL: 3.483 RON 

COD BILET: 10801-24CHJW

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles