Avancronici

Țara Galilor vs Ucraina, cine merge la Mondial? Propun 2 cote de 2

Salutări, comunitate! Se cunosc deja 29 dintre cele 32 de echipe naționale care vor participa la Campionatul Mondial din Qatar. Am pregătit două cote 2 pentru barajul ce va avea loc duminică, atunci când se va afla ultima reprezentantă a Europei, Țara Galilor sau Ucraina.

Țara Galilor ca întotdeauna se va baza pe Gareth Bale, un jucător magnific, care din păcate doar la națională are ocazia să joace și să încânte prin calitatea sa. In primul meci de baraj, galezii au trecut de Austria, scor 2-1, grație dublei lui Bale. Acum 4 zile au jucat meciul de deschidere a Ligii Națiunilor, pe care l-au pierdut 2-1 cu Polonia. Până la acest meci aveau 9 meciuri la rând fără înfrângere în toate competițiile, dar au folosit o echipă compusă aproape numai din rezerve și nu cred să îi afecteze asta prea mult totuși. „Dragonii” marchează și primesc goluri la aproape fiecare meci, sperăm să se repete acest lucru și acum. Majoritatea jucătorilor din lot sunt legitimați în Championship, liga a doua engleză. Valoarea echipei este decentă, într-o zi bună pot pune probleme și echipelor mari, dar eu nu cred că vor avea o zi foarte bună împotriva unei naționale a Ucrainei motivate la maxim pentru a triumfa.

Posibilul prim 11 al galezilor:

Wayne Hennessey – Joe Rodon, Ben Davies, Ethan Ampadu, Connor Roberts – Joe Allen, Aaron Ramsey, Neco Williams, Harry Wilson – Daniel James, Gareth Bale

111 ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUX. ÎNREGISTREAZĂ-TE PRIN ACEST LINK ȘI LE POȚI JUCA ACUM. FĂRĂ DEPUNERE!

Ucraina s-a calificat o singură dată la Campionatul Mondial de când s-a desrpins de URSS, în Germania 2006, când au ajuns până în sferturi, cu Andriy Shevchenko căpitan. N-a mai pierdut un meci de aproape un an, 11 rezultate pozitive la rând. Echipă și nație de luptători, majoritatea planetei îi va susține în acest meci. Pentru a ajunge în finala barajului, au trecut mai întâi prin nordul Regatului Unit, învingându-i pe scoțieni cu 3-1 în Glasgow, acum au de coborât la sud pentru meciul cu Țara Galilor de la Cardiff. Nu mai au în componență un jucător de clasă mondială ca în 2006, au în schimb mulți jucători de mare calitate din campionatele de top, plus Dinamo Kiev și Shakhtar Donetsk, iar prin forța de grup s-ar putea califica la Campionatul Mondial.

Posibila echipă de start a Ucrainei:
Georgiy Bushchan – Ilya Zabarnyi, Mykola Matvienko,Vitaliy Mykolenko, Oleksandr Karavaev – Taras Stepanenko, Oleksandr Zinchenko, Ruslan Malinovskyi – Viktor Tsygankov, Andriy Yarmolenko, Roman Yaremchuk

Cele două naționale s-au mai întâlnit de 3 ori, două egaluri și o victorie pentru Ucraina în chiar cea mai recentă partidă, un amical din 2016, scor 1-0. Țara Galilor pornește ușor favorită pentru că joacă acasă dar nu știu cât de relevant va fi asta. Ucraina are lotul mai valoros, joacă fiecare meci cu mare determinare și îi văd triufători, fie după timpul regulamentar sau prelungiri/ penalty-uri. 

EXCLUSIV! POȚI CÂȘTIGA 250 RON LA O SINGURĂ MÂNĂ LA SIZZLING HOT DELUX. TREBUIE DOAR SĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Ponturi pentru Țara Galilor – Ucraina:
Ambele marchează, cota 2.02
Ucraina se califică, cota 1.95

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles