Skip to content

ROMANIA – MUNTENEGRU. VEZI PE CE PARIAZĂ DORU, JOJO, FLORIN, ANDREI ȘI PAPILLON

Salutări, comunitate! Reușim a doua victorie la rând în Liga Națiunilor? Dacă nu știi ce să joci pe meciul naționalei, noi venim cu 5 propuneri. La meciul cu Finlanda, Doru și Jojo au făcut predicții corecte. Vrem și de data aceasta să vă aducem câștiguri!

România arată mai bine de la meci la meci. A început dezastros în Muntenegru, a continuat cu un meci ceva mai solid în Bosnia, dar tot pierdut, iar apoi a învins-o pe Finlanda la primul meci pe teren propriu. Printre altele, până acum naționalei i-a lipsit și încrederea, dar victoria cu 1-0 de acum 3 zile e posibil să-i fi descătușat pe jucători și să reușească încă o dată un joc mai bun decât cel din urmă. Cu atacanții continuăm să avem probleme, Pușcaș n-a reușit să marcheze nici măcar din penalty, dar a oferit totuși pasa decisivă de gol către Bancu. Pohjanpalo n-a reușit să profite de ocaziile imense cu care a fost servit în fața porții, iar Niță a fost încă o dată salvatorul echipei. Românii s-au retras în apărare imediat ce au deschis scorul, iar asta putea să îi coste. Dacă vor face la fel și cu muntenegrenii, este posibil ca aceștia să nu mai irosească cu atâta seninătate șanse clare de gol. Cum ai noștri nu sunt obișnuiți să joace din 3 în 3 zile, apar și problemele fizice. Este deja al patrulea meci în mai puțin de două săptămâni, vom vedea dacă pot rezista și după minutul 60 la un nivel decent. Deocamdată doar Alibec s-a accidentat, care a jucat pe finalul primelor două meciuri. Este de așteptat ca Edi Iordănescu să facă schimbări în primul 11 și să folosească unii jucători care au evoluat mai puțin până acum.

Echipă probabilă România:
Florin Niță – Vlad Chiricheș, Andrei Burcă, Mario Camora, Cristi Manea – Răzvan Marin, Marius Marin, Alexandru Cicâldău – Andrei Ivan, Alexandru Maxim, Florin Tănase

ȚI-AM PREGĂTIT 111 ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUX! FĂ-ȚI CONT PRIN ACEST LINK ȘI BENEFICIEZI DE PROMOȚIE.

Muntenegru n-a mai convins după victoria impunătoare în fața României din prima etapă. A pierdut 2-0 în deplasarea din Finlanda, apoi a scos un egal acasă cu Bosnia, egalând în ultimul sfert de oră. Nu a marcat în 4 din ultimele 5 deplasări, doar Gibraltarului i-a dat 3 goluri, în rest doar înfrângeri la zero. Cel mai valoros atacant al lor, Uros Djurdjevic, este accidentat. Nici Stefan Jovetic nu este probabil să joace, a tot avut probleme musculare pe parcursul sezonului de Bundesliga. In deplasare joacă într-o linie de 5 fundași. Adam Marusic, aripa dreaptă a lui Lazio, este așteptat să joace, dar poate nu din primul minut. Antrenorul Radulovic preferă să schimbe jucătorii de la un meci la altul pentru a nu se instala oboseala în rândurile jucătorilor. Un duel interesant pentru locul de titular va fi pe postul de fundaș stânga, între jucătorii lui FCSB și UTA, Risto Radunovic și Marko Vukcevic.

Echipă probabilă Muntenegru:
Milan Mijatovic – Zarko Tomasevic, Igor Vujacic, Nikola Sipcic, Andrija Vukcevic, Marko Vukcevic – Aleksandar Skecic, Vukan Savicevic, Marko Iankovic – Uros Djuranovic, Stefan Mugosa 

Este a șasea întâlnire directă între România și Muntenegru în ultimii 6 ani, a șaptea în total în scurta istorie a foștilor iugoslavi, iar bilanțul este echilibrat; 2 victorii Muntenegru, 2 victorii România și 2 egaluri. Față de meciul de la Podgorica, este de așteptat ca românii să joace mai ofensiv, sub impulsul fanilor din Giulești. Probabil vom avea din nou puține goluri, cum ne-am obișnuit la meciurile „tricolorilor”, dar și în general în această ediție de Liga Națiunilor.

POȚI CÂȘTIGA 250 RON LA O SINGURĂ MÂNĂ LA SIZZLING HOT DELUX. TREBUIE DOAR SĂ TE ÎNREGISTREZI PRIN ACEST LINK ȘI AI 111 ROTIRI GRATUITE. FĂRĂ DEPUNERE!

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Ponturile echipei noastre pentru România – Muntenegru:
Doru – 1X si sub 2.5 goluri, Cota: 1.92
Jojo – peste 4.5 cornere gazdele, Cota: 1.60
Andrei Belciug – X pauză sau final, Cota: 1.75
Florin Vintila – 1, Cota: 1.95
Papillon – NU marcheaza ambele, Cota: 1.77

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE