Avancronici

Nadal începe cursa către al 14-lea Roland Garros. N-ai inspirație? Îți servim câștiguri și din tenis!

Salutări, comunitate. Este luni, ziua 2 de acțiune la Openul Francez, iar asta înseamnă debutul celul mai titrat jucător în această competiție, Rafael Nadal, ce îl va înfrunta pe australianul Jordan Thompson, locul 82 ATP.

EXCLUSIV! 111 ROTIRIG GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUX! FARA DEPUNERE! FA-TI CONT PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK!

Rafa nu e deloc în cea mai bună stare fizică. Ultimul meci jucat, la Roma, a fost un adevărat chin pentru iberic, care nu a putut face față mai tânărului Shapovalov, după ce câștigase categoric primul set. Cu toate acestea, rămâne un mare luptător, iar în runda 1 va întâlni un jucător fără mare experiență pe zgură și oricum multe clase sub Nadal ca valoare. Thompson a pierdut ultimele 5 din 6 jocuri, nici măcar moralul nu îl are ridicat. Nadal are doar 1.01 la victorie, o cotă normală chiar și cu probeleme de sănătate pe care le are. O victorie în minum de seturi are 1.20, tot o cotă foarte mică. Este de departe turneul lui favorit, aici are cele mai frumoase amintiri și totodată cele mai multe. Când „regele zgurii” pășește pe Arena „Philippe Chatrier”, devine favorit în fața oricărui oponent. Asta nu înseamnă că australianul nu va încerca să câștige, dar realist vorbind, acesta este victimă sigură.

Am găsit totuși un pariu foarte realizabil, maxim 26 game-uri în meci. Asta înseamnă practic maxim 8 game-uri câștigate de outsider pe parcurul celor 3 seturi în care probabil se va încheia partida. 

Un alt pariu de luat în seamă este sub 18.5 game-uri Nadal, la cota 1.47. Nu doar că va câștiga în 3-0, dar astfel putem paria că o va face fără prelungiri în toate cele 3 seturi.

EXCLUSIV! 111 ROTIRIG GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUX! FARA DEPUNERE! FA-TI CONT PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK!

Pontrul nostru la Jordan Thompson – Rafael Nadal:
Sub 26.5 game-uri, cota 1.66

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles