Skip to content

Luptă acerbă pentru titlu în Serie A. Am pregătit pariuri speciale pentru cele două meciuri ale echipelor milaneze.

Prima care își va disputa jocul în penultima etapă va fi AC Milan, pe San Siro, de la ora 19:00 împotriva Atalantei. Milan are marea oportunitate de a deveni campioana Italiei după o așteptare de 11 ani. Este la mâna ei și are nevoie de 4 puncte din cele două meciuri rămase pentru a nu mai conta ce face Inter.

Atalanta face parte dintr-un grup de 4 echipe care țintesc cele două locuri de Europa League, iar în acest moment pornește cu ultima șansă, deoarece atât Roma cât și Fiorentina au învins-o în meciurile directe, principalul criteriu de departajare după numpărul de puncte. Trupa lui Gasperini e nevoită să atace așa cum știe mai bine, chiar dacă joacă în deplasare, a demonstrat că poate face asta pe parcursul sezonului, obținând 12 victorii în 18 meciuri. 

Pe cât de tentantă poate că este cota de 1.80 pentru victoria lui Milan, Atalanta nu trebuie subestimată, mai ales că are și ea o miză enormă; dacă pierde, în mare măsură nu va juca nici în Conference League. De aceea credem că o opțiune mai bună ar fi să pariem pe un număr mare de cornere, din moment ce ambele trebuie să atace. Sperăm la o deschidere cât mai rapidă de scor pentru a dinamiza jocul, fiindcă în cazul unui 0-0 până prin minutul 60, ar fi și varianta în care Milan s-ar mulțumi cu egalul și să forțeze victoria cu Sassuolo în ultima etapă, dar acest scenariu este foarte improbabil.

Zappacosta și Hateboer îl vor căuta cu multe centrări pe masivul Duvan Zapata, iar de cealaltă parte, noul star Rafael Leão și Olivier Giroud vor pune probleme apărării din care va lipsi Rafael Toloi. 

In meciul din deplasare cu Inter din acest sezon, Atalanta a avut doar ea 11 cornere. Cota 1.81 la peste 9.5 cornere în meci este tentantă.

POȚI CÂȘTIGA FĂRĂ SĂ INVESTEȘTI NIMIC. ÎȚI OFERIM UN FREEBET DE 30 RON + 50 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. INREGISTREAZĂ-TE PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK ȘI ÎNCEARCĂ-TI NOROCUL!

La 21:45 începe al doilea meci de interes. Inter Milano se deplasează în Sardinia pentru o partidă chiar mai încinsă decât cea de pe San Siro, asta din mai multe motive.

Inter este obligată să câștige toate punctele rămase și să spere la o înfrângere a rivalilor locali. Moralul le-a fost ridicat de victoria din finala Cupei Italiei, cu Juventus, un meci lung disputat abia acum 4 zile.

Cagliari e cu spatele la zid, nu cel mai prielnic moment de a o întâlni. A reușit o egalare miraculoasă în ultima etapă, în minutul 90+9 al meciului cu Salernitana, gol de moral. Cu o victorie în această etapă, ar urca pe locul 17, iar apoi va avea cel mai accesibil adversar, Venezia. Speranță de salvare de la retrogradare există, acum trebuie să și poată, pentru că primește vizita campioanei en-titre, care luptă pe frontul ei.

Sunt două formații agresive, ambele forțate de situație să câștige. Putem trage o concluzie simplă: vom vedea un meci cu scântei. Jucătorii lui Inter sunt și obosiți după cele 120 de minute jucate în Cupă; dacă nu le merge jocul, vor apărea gesturi de frustrare, intrări dure, Cagliari va trage de timp… iar dacă le merge jocul, jucătorii lui Cagliari se vor simți neputincioși și vor vedea roșu în fața ochilor. Oricare ar fi desfășurarea, există motive pentru care să avem un număr mare de cartonașe galbene. Noi mergem pe minim 5 în meci.

TE SIMȚI NOROCOS? JOACĂ GRATUIT ȘI FĂRĂ DEPUNERE 50 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. ÎNREGISTREAZĂ-TE PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK. 

Pontul Nostru:
AC Milan – Atalanta- total cornere: peste 9.5, cota 1.81
Cagliari – Inter Milano- total cartonase galbene: peste 4.5, cota 1.93

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE