Avancronici

Avem un pariu cât o finală de Cupă. Te bagi la o Cotă 2.14 pe Sepsi – Voluntari?

Comunitate! Salutare. Finală uriașă de Cupă a României. Cum să nu băgăm un pariu pe Sepsi – Voluntari? Incă nu te-ai hotărât ce să joci? Pontul Nostru…Câștigul Vostru. 

Sepsi a câștigat play-out-ul și are asigurat cel puțin un baraj pentru Conference League. Forța pe care au arătat-o în ultima vreme indică forța atât ofensivă, cât și defensivă a covăsnenilor. In semifinale au câștigat ambele manșe cu Univ. Craiova, echipă care avea șanse la titlu cu două etape în urmă. In play-out au câștigat 7 din cele 9 partide, dintre care în ultima a mers pe „Oblemenco” și a bătut-o pe U Craiova 1948 cu 5-0. Sepsi este la a doua finală de Cupă după cea pierdută în 2020 cu FCSB.

PACHET UNIC DE BUN VENIT. TE POȚI JUCA PE CASINO CU PÂNĂ LA 3.500 RON ÎN PLUS. ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK.

Echipa probabilă aliniată de Bergodi:
Roland Niczuly – Bogdan Mitrea, Mihai Bălașa, Andres Dumitrescu, Radoslav Dimitrov – Nicolae Păun, Eder Gonzalez, Stefan Ashkovski – Marius Ștefănescu, Cristi Bărbuț, Alexandru Tudorie

Voluntari vine după un play-off destul de slab, dar nici speranțele nu erau mai mari; locul 4 este onorabil pentru ilfoveni. Este echipa care a pus capac speranțelor de titlu ale FCSB-ului, egalându-i pe final de meci în penultima etapă. I-au bătut pe bucureșteni și în optimile Cupei cu 3-0, dar în rest traseul a fost destul de facil. In semifinale au câștigat ambele meciuri cu FC Argeș, care pur și simplu n-a mai făcut deloc față după accederea în play-off. Voluntari este și ea la a doua finală, dar ea a câștigat-o pe prima în fața Astrei în 2017, urmând să câștige și supercupa.

Nu vor juca Tamaș și Budescu, accidentați.

Echipa probabilă a lui Liviu Ciobotariu:
Mihai Popa – Igor Armaș, Denis Ciobotariu, Ulrich Mekele, Marius Briceag, Ricardinho – Vadim Rață, Lukas Droppa, Lorand Fulop – Marcelo Lopes, Adam Nemec

In cele două meciuri de campionat, Voluntari a ieși de două ori învingătoare, dar acum nu-l mai au pe Budescu la dispoziție, iar  moralul este de partea lui Sepsi. Poate că va exista prudență în joc, dar vor miza și pe atac. Cupa României și un loc în Conference League sunt în joc. Cine va face mai puține greșeli în apărare, probabil va câștiga și trofeul, iar ținând cont de forma de moment, șansele mai mari sunt ca Sepsi să fie mai sigură pe ea și mergem pe mâna lor.

3.500 RON! BONUS URIAȘ DE BUN VENIT PE LASVEGAS.RO. CUM SĂ RATEZI O ASEMENEA PROMOȚIE? ÎNREGISTREAZĂ-TE PRIN ACEST LINK.

Cotele sunt luate de pe Lasvegas.ro

Ponturile Noastre pe Sepsi – Voluntari:
Ambele marchează, cota 2.14
Sepsi câștigă Cupa, cota 1.60