Skip to content

Au mai rămas în joc două românce la Wimbledon. Avem cota 2 pe meciul Irinei Begu!

Ieri din păcate nu s-a întâmplat nicio surpriză plăcută pentru fetele noastre. Irina Bara, Ana Bogdan și Mihaela Buzărnescu au fost toate eliminate de jucătoare pur și simplu mai bune, Badosa, Kvitova, respectiv Gauff, dar niciuna n-a ieșit din competiție cu capul plecat. Ana Bogdan cel puțin a avut o revenire incredibilă în setul 2 cu Petra Kvitova, a făcut 6-5 de la 1-5, a salvat minge de meci dar a pierdut în tie-break.

Au mai rămas două românce în competiție, să vedem până unde vor ajunge. Halep va juca mâine cu Frech.

Irina Begu va deschide ziua la Wimbledon împotriva Jelenei Ostapenko. Begu a câștigat ambele runde cu 2-0, n-a avut probleme cu adversarele mai slab cotate. N-a avut rezultate extraordinare până acum pe iarbă, dar deocamdată arată bine jocul ei. Este pentru a treia oară în turul 3 la Grand Slam-ul londonez, unde a fost învinsă mai întâi de Sharapova în 2015, apoi de Swiatek în 2021. N-a avut nici noroc de adversare facile și la fel va și și acum.

Ostapenko e una dintre cele mai în formă jucătoare, iar când jocul îi merge, este greu de oprit. In prima rundă, Dodin nu a jucat deloc rău împotriva ei, a încercat să o învingă pe letonă cu un joc la fel de agresiv, fetele loveau mingea ca și cum ar fi folosit bâte de baseball, nu rachete de tenis. Dar a învins-o până la urmă, apoi a trecut ușor de Wickmayer.

Niciuna n-a pierdut set în această ediție de Wimbledon, iar acest lucru e pe cale de schimbare, poate chiar pentru amandouă. Ostapenko este clar favorită în opinia bookmakerilor, pe bună dreptate, dar Begu până acum n-a pierdut vreun meci cu letona, mai mult decât atât, în două meciuri directe, a câștigat toate seturile cu 6-3. Cel mai recent meci datează din 2018, pe zgura de la Madrid. Suprafața de joc este avantajoasă pentru Ostapenko, dar Irina ar putea să o provoace să facă multe greșeli neforțate, capitol la care „excelează”. Dacă nu se pierde cu firea, Ostapenko ar putea ajunge departe în acest turneu, are calitățile necesare, dar un joc inconstant. E posibil să vedem 3 seturi în acest meci.

PARIAZA 100 DE RON. AI PIERDUT BILETUL? ITI DAM INAPOI UN PARIU GRATUIT DE 100 DE RON DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK.

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pont pentru Irina Begu – Jelena Ostapenko: 2 și peste 18.5 game-uri, cota 1.99

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE