Skip to content

Am pregătit cote mari pe meciurile româncelor la Wimbledon

Nu mai puțin de 7 românce avem pe tabloul principal, iar astăzi vor juca 5 dintre ele. Ieri, Sorana Cîrstea și Irina Begu au câștigat împotriva lui Krunic, respectiv Gorgodze și s-au calificat în runda secundă unde vor avea adversari accesibili.

EXCLUSIV! POȚI CÂȘTIGA 250 RON LA O SINGURĂ MÂNĂ. JOACĂ 111 ROTIRI GRATUITE ȘI FĂRĂ DEPUNERE LA SIZZLING HOT DELUX. ÎNREGISTREAZĂ-TE PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK. 

Simona Halep, cap de serie numărul 16, va debuta în această ediție împotriva cehoaicei Karolina Muchova. Halep n-a vrut să mai joace în semifinale la Bad Homburg și s-a retras înaintea partidei cu Andreescu. Inainte de asta le învinsese categoric pe Zidansek și Anisimova. Muchova nu prea a jucat anul acesta din cauza unor probleme fizice, dar cât a jucat, a făcut-o bine. Doar Jabeur a învins-o în 2 seturi, 6-3 6-3, pe iarba de la Berlin, deloc un scor rușinos ținând cont de circumstanțe. Este o jucătoare talentată cu un joc versatil, dar cu atât de puține jocuri în picioare, e greu de zis la ce nivel va fi. Este sfertfinalistă la ultimele două ediții, singurele în care a participat pe tabloul principal. Dacă a reușit în ultimele două săptămâni să se își revină îndeajuns fizic, Halep va avea mari probleme.
Ponturi pentru Simona Halep – Karolina Muchova:
Peste 2.5 seturi, cota 2.70
Victorie Muchova, cota 3.75

Elena Ruse (locul 54 WTA) are o misiune extrem de grea, va juca contra lui Cori Gauff, finalista de la Roland Garros. Gauff a fost surclasată de Jabeur în semifinale la Berlin, nici Ruse nu are cele mai bune rezultate, dar nu pare atât de afectată. Mâine va juca și la dublu alături de Monica Niculescu. N-a trecut până acum de primul tur la Wimbledon, dar a avut și adversare grele, Radwanska și Georges. Probabil nu va câștiga, dar sperăm că nu va lăsa ușor învinsă.
Pont pentru Cori Gauff – Elena Ruse: 1 și peste 16.5 game-uri, cota 1.52

Ana Bogdan (locul 111 WTA) nu va avea nici ea meci ușor, va juca împotriva Dayanei Yastremska. Anul acesta a jucat pe iarbă doar la Gaiba. S-au mai întâlnit de 2 ori, ambele cu victoria lui Yastremska. Diferența de nivel este destul de mare, ucraineanca este favorită, iar rezultatul depinde în mare măsură de forma acesteia și cât de bine îi va ieși jocul ultra-agresiv. La ultima participare, în 2019, a ajuns în optimi. Ana a trecut o singură dată de primul tur, acum 5 ani, și s-a oprit în turul 2.
Pont pentru Ana Bogdan – Dayana Yastremska: 2, cota 1.50

Irina Bara (locul 122) contra lui Chloe Paquet din Franța este un alt meci ce implică o româncă. Greu de spus ce se va întâmpla. Ambele joacă aproape numai pe zgură. S-au mai întâlnit o dată, anul trecut în Valencia, unde Bara a întors de la 0-1 și a câștigat meciul.
Pont pentru Irina Bara – Chloe Paquet: minim un set Bara, cota 1.48

Mihaela Buzărnescu (locul 127 WTA) va juca cu Nastasja Schunk. Bucureșteanca s-a descurcat excepțional până acum în prima rundă la Wimbledon, în cele 3 apariții. Le-a învins pe Sabalenka și Pegula, iar anul trecut i-a luat set lui Venus Williams, e drept, aceasta la 41 de ani. A fost de altfel ultima victorie din cariera americancei. Pe Schunk a întâlnit-o Halep la Roland Garros și a avut nevoie de decisiv pentru a trece de ea. Buzărnescu n-a mai jucat de o lună, când s-a accidentat. E greu de recomandat ceva; va fi probabil un meci scurt, iar direcția scorului va depinde de starea fizică a româncei.
Pont pentru Mihaela Buzărnescu – Nastasja Schunk: sub 20.5 game-uri, cota 1.72

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE